Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Kansas

Proprietate de vânzare în Kansas

Kansas se învecinează la nord cu statul Nebraska; est cu Missouri; la sud cu Oklahoma; și la vest cu Colorado

Dacă vă îndreptați către stat sau locuiți deja aici, dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare în Kansas, dacă doriți să treceți de la leasing la cumpărător, continuați să citiți articolul nostru pentru a afla mai multe despre modul în care prognozele imobiliare vă vor afecta obiectivele.

Piața imobiliară din Kansas este în prezent mai bună pentru vânzătorii de proprietăți de vânzare în Kansas. Există mai puține case pe piață și prețurile necesare continuă să crească.

Cu toate acestea, în februarie 2018, vânzările de case au scăzut cu câteva puncte procentuale. Aceasta nu a fost o veste bună pentru proprietarii de case care doresc să vândă.

Experții calculează că proprietățile din Kansas vor începe să crească odată cu evoluția primăverii, cu cererea de prețuri tot mai mari.

Acest lucru înseamnă că casele vor deveni mai costisitoare de-a lungul anilor, deci acum poate fi cel mai bun moment pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Kansas dacă vă puteți permite.

Două orașe din Kansas se află pe lista celor mai bune 150 de orașe din SUA.

Orașul Wichita a fost clasat pe locul 77, în timp ce orașul Overland Park a fost clasat pe locul 8.

Clasamentul general al Overland Park a fost destul de bun, dar acest oraș a reușit să ajungă în primele cinci locuri din categoria chiriilor mai ieftine.

Dar acest moment este un moment bun pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Kansas. Prețurile sunt în creștere, dar în prezent este încă posibil să găsiți case la prețuri accesibile, care sunt în stare excelentă.

Piața imobiliară din Kansas din 2018 poate fi bună pentru vânzători, dar asta nu înseamnă că cumpărătorii nu vor putea găsi casa visurilor lor.

Prețurile locuințelor ar putea să crească încet și în mod constant pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, acestea sunt în continuare la prețuri rezonabile în funcție de ceea ce căutați.

 Dacă vă gândiți să găsiți proprietăți de vânzare în Kansas, ar trebui să știți că este un stat cu o mulțime de spații deschise, cer însorit și puțin trafic. Dar creșterea locurilor de muncă în Kansas se situează în spatele statelor vecine cu mai puțin de 1%, iar statul sa confruntat cu deficite bugetare semnificative începând din 2012.

Acest lucru plasează statul pe locul 34 în Statele Unite pentru populație și pe locul 31 pentru creșterea populației. Pe de altă parte, unele dintre cele mai mici orașe din stat care au populații cu declin rapid oferă terenuri libere și alte stimulente pentru cei care doresc să se mute și să construiască o casă. Aceste orașe în dificultate includ Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis și Marquette

Wichita este cel mai mare oraș din Kansas, cu o populație de peste 670.000 de oameni în metrou, se numește "Capitalul aerian al lumii", deoarece găzduiește mai multe companii aeriene. Alte industrii importante includ agricultura, producția de bovine și prelucrarea cărnii de vită, energia și mineralele industriale.

  •  
    Mutarea în Kansas. Expatriați și trăiți în Kansas.

      Situat în Midwest-ul american, cu aproximativ 2.800.000 de locuitori, Kansas este unul dintre statele federate aparținând SUA cu o istorie unică și separată. Un loc care, chiar și astăzi, subliniază rădăcinile uneia dintre cele mai multi-etnice populații din lume, capabile să captiveze pe orici ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 9551

DE VÂNZARE Casă, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

588,130.86RON
DE VÂNZARE
Casă

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
UNAVAILABLE
Cod. 9549

DE VÂNZARE 3 camere, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

623,771.83RON
DE VÂNZARE
3 camere

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB